Baer fastställt att det fanns en avsiktsförklaring
US District Judge Harold Baer Jr beviljas en rörelse av Jackson Estate advokater avvisa målet, med hänvisning till bristande bevis för att The King Of Pop eller hans familj skulle ha någon bindande avtal om att uppträda på en återförening konsert.

Allgood Entertainment stämt Jackson för $ 40.000.000 den 10 juni 2009, cirka två veckor före superstjärnan död i Los Angeles vid 50 års ålder. Företaget hävdade Jackson och hans manager, Frank DiLeo, bröt ett kontrakt för en Jackson återförening show. De senare in en borgenärens anspråk med Jacksons egendom som hävdar det potentiella värdet av rättegången var 300 miljoner dollar.

Baer fastställt att det fanns en avsiktsförklaring mellan Frank DiLeo och Allgood men konstaterade att varken Jackson eller någon annan familjemedlemmar som skulle delta i utställningen någonsin undertecknat ett avtal.

Domaren skrev också i domen att om det fanns ett brott i avtalet, bröt Allgood avtalet först genom att inte utfärda en betalning till Jackson innan en fastställda tidsfristen.

"Detta fall aldrig haft någon fördel och påståendet oseriöst från dag ett," Jackson egendom advokat Howard Weitzman sade i ett uttalande. "Michael Jackson har aldrig gått med på att delta i en konsert som främjas av Allgood som domaren uppenbarligen fann i sitt yttrande."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0