Han skulle finnas vid liv.





Michael Jacksons före detta hyresvärd säger King Of Pop skulle förmodligen fortfarande vara vid liv om han har bott på Irland längre.

Affärsman Paddy Dunning öppnade sin Coolatore House till popstjärnan och hans barn, medan Jackson jobbade på nytt material under sommaren 2006 och säger att han känner sig säker på sin berömda vän inte skulle vara död om han stannade lite längre.

Dunning säger Jackson passade under den tid han tillbringade i Irland, och beordrade personalen på reträtt för att hålla sina måltider enkel och god. Han åt traditionell irländsk gröt till frukost och fisk, kyckling och grönsaker hela dagen.

Dunning säger att han har många glada minnen av Jackson, som erinrar om "En natt hamnade vi i studion [på gården]. Michael var på trummor, jag spelar gitarr och (producent) Nephew var på keyboard och vi just börjat att få en rytm tillsammans. Sakta men säkert Nephew krypt bara låten i Billie Jean. Det var bara arg i Billie Jean med Michael Jackson - jag aldrig trodde jag skulle göra det. "

Den irländska flyktbilen är nu öppen för allmänheten som en utväg. Gården är belägen i den irländska staden Rosemont. Nu, för ca $ 1.500 per natt, kan du leva precis som The King Of Pop gjorde. Dunning har att dela sina minnen av Michael med alla sina gäster.

Källa:MJCF [Klicka för mera]
Översatt: Google Översätt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0